CHAT Whatsapp Live Chat

Blog

Mikäli tarvitset apua päivityksessä tai koneesi ei toimi oikein päivityksen jälkeen, Kotiope auttaa tarvittaessa. Tarjolla on myös tuttuja kustomointivaihtoehtoja asettaa työpöydän taustakuva joko staattiseksi tai kuvasarjaksi, minkä lisäksi järjestelmän värimaailmaan voi vaikuttaa. Windows 11 tukee jopa tehtäväpalkkiin tehtäviä muutoksia, joten oman käyttöjärjestelmän voi muokata melko helposti mieleisekseen. Kosketuspinnalla käytetyt eleet tuodaan samalla kosketusnäytöille, joten Surface-käyttäjät ovat siltä osin kuin kotonaan. Windows 11 lisää myös haptisen palautteen stylus-kynää käyttäessä, minkä luvataan parantavan saatua palautetta piirtäessä tai muistiinpanoja tehdessä.

  • Tarkista, että kaikki näytönohjaimelle saatavilla olevat päivitykset on asennettu.
  • Ensimmäiseksi pitää luoda tablettia vastaava mutta otollisempi testiympäristö, jossa pääsee kokeilemaan koneita rikkomatta kaikenlaisia virityksiä ja turauksia.
  • Pro käyttäjät voivat siirtää eteenpäin päivitykset, mutta miksi pitäisi enää odottaa.

Tällöin tietokoneen ruudulle alkaa tulla asiasta ilmoituksia, ja sinulta edellytetään päivityksen käynnistämistä. Jos ongelman aiheuttaja on epäonnistunut päivitys, kannattaa Windows palauttaa edelliseen toimivaan palautuspisteeseen Windowsin palautuskonsolin kautta. Jos koneessa ei ole palautuspisteitä tallennettuna, voi ainoa ratkaisu olla käyttöjärjestelmän asennus uudelleen.

BONUS Reimage on ainoa kaltaisensa ohjelma, joka tarjoaa Windows korjauspalvelua

Jos syötän koneen tarrassa olevan koodin uudelleen qtmlclient.dll puuttuu win7:stä, ei se kelpaa. Esimerkiksi, jos valitset VGA-tilan, niin näytönohjain käynnistyy ihan perusajurilla. Automaattisesti käynnistyviä ohjelmia voit sitten ruksia pois käytöstä vaikka msconfigin avulla kun kone on käynnissä, eli Lippunappi + R ja ruutuun msconfig.exe ja enteriä perään.

Avaa Windows Update

PCMark-pisteytykseen perustuvat pisteet, jotka osoittavat moniajo- ja multimediakyvyt. Järjestelee kiintolevysi uudelleen, jotta voit käyttää tiedostoja nopeammin. Poistaa toimimattomat kuvakkeet työpöydältä ja historialuetteloista niin Windowsista kuin muistakin sovelluksista. Bugien korjaukset ovat osa useita päivityksiä. Ohjelmistopäivittäjä antaa sinun siis nauttia ohjelmistasi vähemmillä kaatumisilla ja virheviesteillä. Tuemme suosituimpia sovelluksia, kuten Adobe Reader, Skype, VLC Player ja WinRAR. Keräämiemme tietojen mukaan maailmanlaajuisesti yli 55 % kaikista asennetuista sovelluksista on vanhentuneita, mikä voi johtaa kriittisiin turvallisuusongelmiin.

Kommentti (engl. comment) on kooditiedostossa olevaa tekstiä, joka ohitetaan kun koodia suoritetaan. Kussakin kielessä on oma tapansa sille miten rivi merkitään kommentiksi.

Toivottavasti aikaisemmista ongelmista on päästy nyt uuden Windowsin myötä eroon. Kolme tai neljä vuotta vanhaan koneeseen voi vielä harkita Windows 10 päivitystä. Valmistajan sivuilta pystyy käydä tarkistamassa onko omalle konemallille olemassa tukea Windows 10 käyttöjärjestelmälle. Yritä asentaa iTunes uudelleen, kun olet käynnistänyt tietokoneen uudelleen.